Barkabyvägen 126B, Stockholm

Barkabyvägen 126B, Stockholm

1 Rum 12-16 kvm
Nyproduktion

Detta ingår:

Hemförsäkring
Balkong
Fullt utrusade kök
Gemensam yta med TV
Internet
Värme
Vatten
El
Garderob
Säng 90-120cm
Madrass
Städning (gemensamma ytor)

Tidigast tillträde: 15 Juni

från 7895 kr/mån

Eget rum på 12-16 kvm med 190 kvm gemensamma utrymmen!

Eget rum på 12-16 kvm med 190 kvm gemensamma utrymmen!

Letar du efter ett boende som kombinerar privatliv med gemenskap? Välkommen till COLIVE Volatus, där du får det bästa av båda världar! Här har du ditt eget rum med privat toalett & dusch, perfekt utformade för att ge dig komfort och avskildhet. Rummen är mellan 12 till 16 kvm, vilket ger dig en personlig och trivsam yta att kalla ditt eget.

Boendet erbjuder cirka 190 kvm gemensamma utrymmen som verkligen sätter guldkant på vardagen. Njut av ett stort och inbjudande vardagsrum, ett fullt utrustat kök med dina egna hyllor & förvaring för alla dina kulinariska äventyr, och ett rymligt matbord där du kan dela måltider och samtal med dina medboende.

Sysselsättning *

Tillhörande stor balkong

Upptäck lägenhetens stora balkong! Denna rymliga yta erbjuder en idealisk plats för avkoppling, socialt umgänge eller bara en stunds lugn. Här kan du njuta av frisk luft med utsikt, perfekt för en morgonkaffe eller en kväll med vänner.

Området

Välkommen till Barkarbystaden – en stadsdel som kombinerar stadsliv med natur. 150 m till närmsta busshållplats och endast 2 km till tunnelbana/pendeltåg för smidig kollektivtrafik. För cyklister finns COLIVE Cykelpool 30 m bort. Nära till supermarket (770 m) och gym (600 m). Dessutom bara 2 km till närmsta naturreservat för avkoppling och rekreation.