Lägenhetsbyte – Herkulesgatan – Vasastan, Stockholm

Lägenhetsbyte – Herkulesgatan – Vasastan, Stockholm

Bästa läge i city! Magisk lägenhet med öppen och luftig planlösning om 39kvm. Välisolerad, varken grannar eller trafik hörs.Den måste ses i verkligheten!

Kök och vardagsrum har ett burspråk med stora fönster som ger ett underbart ljusinsläpp från morgon till eftermiddag. Köket har sedan februari 2023 nymålade luckor, ny fläkt, bänkskiva och knoppar i mässing.

Hallen samt sovrum har garderober med skjutdörrar och optimerad förvaring. Specialbeställda plissépersienner i två olika nyanser till samtliga fönster. Badrummet är stort, helkaklat och rymmer tvättmaskin. Bra med utrymme i form av spegelskåp, skåp under handfatet samt ett stort badrumsskåp. Finns att tillgå en underbar och grönskande innergård på taket där det på sommaren blommar körsbärsträd. Där kan man avnjuta härliga luncher, eller varför inte middagar när vädret tillåter?

Tvättstuga samt tillhörande vindsförråd ingår i hyran. Ett rymligt och välbelyst cykelförråd som nås dygnet runt. Cykelrummet är kameraövervakat. Närhet till allt man kan tänka sig, caféer och restauranger, gym (i samma byggnad), matbutiker mm. Ett stenkast från Sergelstorg, närhet till T-centralen och flertalet busslinjer, Brunkebergstorg och Gallerian. Gillar man att shoppa på NK så är det inte många steg man behöver ta.

Hyresvärd: Stena Fastigheter

Bytes mot:
Lägenhet på minst 50 kvm i områden:
Östermalm, Stockholm
Vasastaden, Stockholm
Kungsholmen, Stockholm

Adress: Herkulesgatan

Område: Vasastaden

Hyra: 7260 kr/mån

Antal rum: 2

Area: 40 m²