Lägenhetsbyte blir enkelt med Hemie.

Hemie är det nya sättet att byta till drömboendet

Utforska Hemie, appen som gör lägenhetsbyte till en ny och rolig upplevelse – hälsa på ditt nya hem på ett enkelt och spännande sätt!

Varför välja Hemie för ditt bostadsbyte?

Varför byta bostad med Hemie?

Säkert och seriöst

Säkert och seriöst

Vi värnar om din trygghet när du letar efter ditt drömhem, så vi kräver e-legitimation från alla användare. Luta dig tillbaka och låt oss sköta resten! Gå med i Hemie-familjen för en smidig och spännande bostadsjakt.

Kostnadsfritt

Kostnadsfritt

En kostnadsfri bostadsjakt låter som en dröm, eller hur? Med Hemie är det verklighet! Vi erbjuder en smidig och engagerande bostadsjakt helt gratis. Så glöm tvivel – Hemie är fantastiskt på riktigt!

Bytesansökan

Bytesansökan

Väntar du fortfarande på att hitta ditt drömhem? Tiden är nu att göra det verkligt med Hemie! Vår app erbjuder dig enkel och snabb tillgång till de mest eftertraktade lägenheterna i stora städer. Ansök med bara ett par klick och låt Hemie hjälpa dig genomföra bytet. Vänta inte längre, upptäck Hemie nu och börja ditt nya livs kapitel!

Svajpa fram ditt drömboende

Svajpa fram ditt drömboende

Vi svajpar redan fram våra drömpartners, så varför inte drömboendet också? Svajpa höger om du gillar en bostad, och vår smarta AI lär sig snabbt vad du föredrar. Så låt svajpandet börja!

Det ska vara enkelt att hitta boende

Favoritområde?

I appen kan du snabbt få en översikt kring vilka boenden som finns lediga i ditt favoritområde.

Filter

Hur ser din budget ut? Behöver du ett extra rum? I filtret kan du själv sätta dina exakta krav.

E-legitimation

Alla som använder sig av Hemie måste identifiera sig med e-legitimation. Vi tycker det känns seriöst.