Parmmätargatan

Parmmätargatan

Fantastisk lägenhet på 76 kvm i lugnt kvarter – hörnet Bergsgatan/Parmmätargatan, belägen i finaste delen av Kungsholmen.

Generös takhöjd på 3,20 m ger lägenheten en enastående rymd och lägenhetens härliga karaktär kommer bl.a. från de stora och djupa fönsterna här. Lite om lägenhetens respektive rum:

Sovrum 1 – Mysigt sovrum med fönster mot innegård. Sovrummet har plats för dubbelsäng (180cm) samt garderob. Här kan du vakna till lågmäld fågelsång om du sover med fönstret på glänt.

Sovrum 2 – Rum mot innegård med ekparkett. Används idag som barnrum med bl.a. skrivbord, en 90 cm bred säng, garderob och bokhyllor.

Badrum – Nyrenoverat, helkaklat badrum med golvvärme, draget för tvättmaskin om man önskar det, annars finns tvättstuga en trappa ned i källaren. Vi har valt att ställa in ett badkar nu som eventuellt kan lämnas kvar vid byte. Kök – fint kök med bevarade detaljer i trä. Nya skåpluckor sedan ett par år och vi har nyligen installerat en diskmaskin (okt 2022) som eventuellt kan lämnas kvar vid rätt byte. Stort vardagsrum med stort fönster, parkettgolv samt en fin öppenspis. (Ej fungerande) Till lägenheten finns en gemensam takterrass med en enastående utsikt mot söder samt en trevlig innergård med grillar, bord, lekytor och möjlig odling i pallkragar. I huset bor både den private fastighetsvärden och många, flera av dem sedan decennier tillbaka, goa grannar -härifrån flyttar man inte i första taget. Seriösa bytare är välkomna på visning, skriv till oss då. I övrigt kan tilläggas att vår fastighetsvärd ej godkänner hyresgäster med betalningsanmärkningar och den exakta hyran (från 2023) är 10.130kr/mån.

Adress: Parmmätargatan

Område: Kungsholmen

Hyra: 10130 kr/mån

Antal rum: 3

Area: 76 m²