Centralt studentboende i hjärtat av Norrköping!

Centralt studentboende i hjärtat av Norrköping!

  • Norrköping

3999 kr/mån

3999 kr/mån

1 Rok 18 kvm
Förstahandskontrakt Ny produktion

Ingår:

Balkong
Internet
Värme
Kallvatten
Inbyggd förvaring
Sängstomme 105cm

Ingår inte i hyran:

Varmvatten
El
Router
Madrass

Tillträde: Omgående
Stad: Norrköping
Adress: Kristinagatan 26A

Charmig och modern studentlägenhet – 18 kvm i centrala Norrköping!

Välkommen till din framtida studentlägenhet i centrala Norrköping! På 18 välplanerade kvadratmeter erbjuds du en egen stilfull oas. Varför bo i korridor när du kan ha ditt eget harmoniska utrymme, skräddarsytt för komfort och studier?

Lägenheten har genomtänkta förvaringslösningar, ett toppmodernt kök, och ett privat badrum. Här, mitt i Norrköpings pulserande hjärta, får du en bostad som är både praktisk och inspirerande.

Det är den perfekta platsen för dig som önskar ett privatliv med hög standard under studietiden, en plats där stil möter funktion i en harmonisk symbios. En ideal bostad för studenter som vill ha det där lilla extra! 🏡🎓

Upp till 3 månader hyresfritt, under din nuvarande uppsägningstid.

För att ladda upp flera filer samtidigt, markera alla filerna samtidigt och dra in dom i ruta, alternativt håll nere ctrl och markera flera filer samtidigt.

Stjärnklar avkoppling väntar!

Upptäck husets egna takterrass! Denna lilla pärla erbjuder en plats för avkoppling, umgänge och studiepauser. Här, högt över stadens brus, kan du njuta av lugnet, hämta inspiration eller bara vara. Det är en unik vrå i huset där du kan känna friheten från vardagens och studiernas krav. En smått magisk plats som väntar på att bli din nya favoritplats under studietiden!

Studentliv i centrum av Norrköping!

Ditt studentboende i Norrköping är perfekt för en balanserad studietid. Här omges du av mataffärer, restauranger och caféer, med universitetet bara 10 minuter bort till fots. Tack vare utmärkta kommunikationer är hela staden inom räckhåll, för både studier och nöjen. Utforska bekvämlighet och möjligheter i våra lägenheter i Norrköping!