Välkommen till Campus Star, Spånga

Välkommen till Campus Star, Spånga

  • Spånga, Stockholm

6099 kr/mån

6099 kr/mån

1 Rok                          16 kvm
Förstahandskontrakt  Ny produktion

Ingår:

Fransk balkong
Internet
Värme
Kallvatten
Inbyggd förvaring
Sängstomme 105cm

Ingår inte i hyran:

Varmvatten
El
Router
Madrass

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Stad: Stockholm stad, Spånga
Adress: Bromstensvägen, Nekvägen

Din livsstil, ditt hem – Campus Star Spånga

Utforska Campus Star Spånga, en bostadsdestination skapad för unga individer redo att kliva in i nästa livsfas. Här erbjuder vi inte bara tak över huvudet, utan en plats där gemenskap, nätverkande och personlig tillväxt möts. Vi har ett tydligt mål: att etablera en miljö där varje ung person känner sig hemma, samtidigt som vi lägger stort värde på hållbarhet och sammanhållning.

Varje lägenhet, omfattande 16 kvm, är skapad med unga vuxnas behov i centrum. Här finner du smart design, toppmoderna kök, och innovativa förvaringslösningar, allt för att säkerställa att du har allt du behöver. Den stilrena inbyggda sängstommen tillsammans med det inbyggda förrådet är bara början på bekvämligheterna. Och med både uppvärmning och snabbt internet inkluderat i hyran, står du redo att uppfylla dina mål och drömmar.

För att ladda upp flera filer samtidigt, markera alla filerna samtidigt och dra in dom i ruta, alternativt håll nere ctrl och markera flera filer samtidigt.

Lägenhetsvisning

Se Emma presentera ditt potentiella nya hem! Klicka på videon nedan för att ta en titt på våra charmiga 16kvm lägenheter i Spånga.

Ditt drömboende väntar!

Dyk in i en värld av gemenskap på Campus Star! Här möts du av rymliga sällskapsytor där du kan träna på vårt toppmoderna gym, förbereda inför tentor i våra tysta studierum eller inspireras i vår föreläsningssal. Allt designat för att stärka banden mellan våra boende. Och oroa dig inte för vardagsbestyren – vi har tänkt på allt! Från praktiska tvättstugor till smidiga miljöstationer och generösa parkeringsmöjligheter. Välkommen till ditt nya hem!

Allt du behöver, nära till hands

Campus Star i Spånga har allt du behöver. I närheten hittar du mataffärer, restauranger och konditorier. För den sportintresserade är Spånga IP ett stenkast bort. Med Spånga pendelstation och bussar är det enkelt att nå Stockholms Universitet eller KTH i Kista. Oavsett om det är studier, jobb eller nöje som kallar, ligger ditt nästa äventyr bara en resa bort. Upptäck allt som Campus Star i Spånga erbjuder.